POSITIVE TEAM POWER

2-uur Walk & Talk

in Nederweert-Eind (NL)

 

"Vergroot de kracht van je team door cultuurverandering. Word een nog krachtigere partner voor je klanten." 

POSITIVE TEAM POWER
Walk & Talk


Succesvolle ondernemers weten dat continu presteren het resultaat is van collectieve teampower. Eigenlijk is de sleutelrol van de leider het bouwen van het beste team en het beste halen uit ieder individueel teamlid en het team als geheel.
 
Teams vereisen voortdurende investering en onderhoud. Niets is meer vluchtig dan de teamdynamiek onder druk, waar mensen het beste en slechtste van zichzelf brengen. Het is de rol en verantwoordelijkheid van de leider om zijn teamleden te helpen groeien, individueel en gezamenlijk: meer bewust leiderschap, minder angst, vertrouwen opbouwen, afstemming bevorderen en acties synchroniseren.
 
Klanten vragen kritisch naar netwerkpartners en leveranciers die 'business for good' bevorderen. Dit vereist dat jouw topteam een doelgerichte en waardengerichte cultuur heeft. Om dit type cultuur te bouwen en te koesteren, moeten we de discipline hebben om ons voortdurend te concentreren op het verduidelijken, vormgeven en delen van het innerlijke kompas van de organisatie.
 
Effectieve teamdynamiek vraagt ​​om goede dialoog en communicatie. Wanneer de druk toeneemt, worden de menselijke schaduwkanten in het team geactiveerd, angsten nemen toe waardoor communicatie moeilijk wordt, systemische disfunctionele patronen leiden tot het verbreken van onderlinge afstemming en een goede teamgeest met als resultaat dat het vertrouwen minder wordt.
 
Positive Team Power helpt jou de kloof te dichten en/of van jouw team een topteam te maken. Vergroot de kracht van je team door cultuurverandering. Word een nog krachtigere partner voor je klanten.


"Winst: tijd voor mezelf, mijn ontwikkeling, mijn gezin en vrienden, een energieker, blijer en sterker team, betere resultaten!" 

Contactgegevens Office

Tel. (+31)6 38 31 65 28
E-mail: team@positivefandb.com


Contactgegevens Dirk Devos

Tel. (+31)6 22 56 51 38
E-mail: dirk@positivefandb.com


Contactgegevens Nicole Devos

Tel. (+31)6 10 40 65 96
E-mail: nicole@positivefandb.com


Contactformulier

Heb je een vraag of wil je boeken, bel of schrijf ons.
Wil je liever door ons gebeld worden, laat dan je telefoonnummer achter in onderstaand formulier.

International

I have read and understood the Privacy Policy.