POSITIVE PERSONAL POWER

2-uur Paardensessie

in Nederweert-Eind (NL)


"Herstel je energie, focus op wat belangrijk is voor jou en maak het jezelf makkelijk. Word je meest krachtige zelf."

POSITIVE PERSONAL POWER
Paardensessie

Een hoog energieniveau en gerichte toewijding en aandacht zijn belangrijk voor ondernemers en hun belangrijkste teamspelers om succes te bereiken en verder te groeien.
 
Soms zijn er momenten waarop we energie missen of we moeite hebben om focus te houden en door te zetten op ons pad van groei. We werken nog steeds hard, maar het levert niet het resultaat en de impact waar we op hopen. We voelen ons misschien een beetje alsof we niet weten waar we naartoe moeten of hoe we daar moeten komen. We worden ongemakkelijk of blijven hangen omdat ons innerlijk niet in overeenstemming voelt met wat we de hele dag doen. Ons persoonlijk leven, familie en werk kost meer energie dan het oplevert of we zijn gewoon een beetje in verwarring over waarom we doen wat we doen, welke keuzes we moeten maken, we krijgen misschien zelfs gezondheidsproblemen. Of het is nu gewoon tijd om wat meer over onszelf na te denken en voor onze eigen behoeften te zorgen in plaats van altijd anderen of het bedrijf op de eerste plaats te zetten. Vanuit een groeiperspectief willen we onderzoeken hoe de volgende stap eruit zou kunnen zien en vragen we ons af hoe ons volgende hoofdstuk in het leven eruit ziet en hoe we daar kunnen komen.
 
Een of meer van de bovenstaande redenen zijn sterke indicatoren om de tijd te nemen voor zelfreflectie en een diep gesprek om de onderliggende bewuste en onderbewuste dynamiek te verkennen, om energie en gerichte aandacht te herstellen.
 
Positive Personal Power is een op maat gemaakt programma dat je helpt om jezelf te resetten. De eerste stap is een persoonlijke, 2 uur durende paardensessie met onze Positive coach. Voortbouwend op de uitkomsten van deze paardensessie, wordt een plan op maat gemaakt wat leidt naar je meest krachtige, beste zelf.

"Nooit geweten dat je in zo'n kort tijdsbestek zo waardevol kan zijn." 

Contactgegevens Kantoor

Tel. (+31)6 38 31 65 28
E-mail: team@positivefandb.com


Contactgegevens Dirk Devos

Tel. (+31)6 22 56 51 38
E-mail: dirk@positivefandb.com


Contactgegevens Nicole Devos

Tel. (+31)6 10 40 65 96
E-mail: nicole@positivefandb.com


Contactformulier

Heb je een vraag of wil je boeken, bel of schrijf ons.
Wil je liever door ons gebeld worden, laat dan je telefoonnummer achter in onderstaand formulier.

International

I have read and understood the Privacy Policy.