PARENT & KID

2-daagse Positive Journey

op Schiermonnikoog (NL)


 "Versterk de band en verbeter de communicatie
tussen Ouder en Kind.
Een unieke ervaring, een moment van diepgaande gesprekken en gezelligheid."

PARENT & KID
Positive Journey

We zijn allemaal druk bezig om succes te behalen. We doen het voor onze klanten, onszelf, maar nog meer voor ons gezin. Voor onze partner en kinderen om een ​​goed leven en een geweldige toekomst te hebben. Een klein aantal mensen waarvan we hopen dat ze op een dag nog steeds gelukkig om ons heen zijn, als we oud of ziek worden.

We weten dat we veel te weinig tijd doorbrengen met onze dierbaren en we beloven dat we het morgen beter zullen doen, volgende week, volgende maand, volgende vakantie, volgend jaar. Voordat we het beseffen groeien onze dochters en zonen uit tot jong volwassenen die het huis verlaten om te studeren en hun eigen volwassen leven te beginnen. Maar hebben we nu wel de band opgebouwd die we wilden, halen we alles eruit?

De Parent & Kid Positive Journey biedt je de unieke kans om de hoogwaardige relatie met je (jong) volwassen zoon of dochter te herstellen en te verdiepen. Een uniek ervaringsgericht wandel- en praatformat met ervaren begeleiding van mensen die werken met een positieve geest, moed en liefde. Zodat je een verbeterstap kunt maken naar een relatie van hoge kwaliteit en veiligheid en elkaar kunt versterken in het leven. Zodat jouw kind deze veiligheid en zijn of haar zelfvertrouwen kan overbrengen en dit patroon kan herhalen bij zijn of haar kinderen, jouw kleinkinderen.
 
"Absoluut de investering waard, onbetaalbaar!"

Vrijblijvend en kosteloos een eerste indruk

Contactgegevens Kantoor

Tel. (+31)6 38 31 65 28
E-mail: team@positivefandb.com

Contactgegevens Dirk Devos

Tel. (+31)6 22 56 51 38
E-mail: dirk@positivefandb.com


Contactformulier

Heb je een vraag of wil je boeken, bel of schrijf ons.
Wil je liever door ons gebeld worden, laat dan je telefoonnummer achter in onderstaand formulier.


International

I have read and understood the Privacy Policy.